Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Bloemkool met gorgonzola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties4 porties
bijgerecht
Italiaans
Vegetarisch
groenten
recipe image Bloemkool met gorgonzola
  • 1 bloemkool
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 1.5 el pijnboompitten
  • 125 g gorgonzola
  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan rondom bruin. Snijd de gorgonzola in blokjes.
  2. Giet de bloemkool af en schud om met de vloeibare margarine en de blokjes gorgonzola. Strooi de pijnboompitten erover en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.