Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje

12 (12)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de zalm in vier gelijke blokjes en bak ze in een beetje Solo mooi bruin en rosé en breng ze op smaak met zout en peper.
  2. Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
  3. Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
  4. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  5. Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
  6. Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cuisinefun op 13 november 2012 om 13u15

Heb dit gemaakt en iedereen was ontgoocheld. Camembert met de zalm was niet lekker ! Heb het dan nog een keer met parmezaanse kaas gedaan en dat was veel beter !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?