Recept 45**** (8 stemmen)

Blini's met tartaar van avocado en krab

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pers de citroenen uit.
  2. Snij de avocado's doormidden, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snij ze dan in heel kleine dobbelsteentjes.
  3. Doe de blokjes in een glazen kom en overgiet ze met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was het pepertje, verwijder de pitjes en hak het fijn.
  5. Haal het vlees uit de krabbenpoten en snij het in reepjes.
  6. Voeg het pepertje en de krab toe aan de tartaar. Meng goed. Dien koel op.
  7. Om de blini's op te warmen, laat u een klontje Solo smelten in een pan en bakt u de blini's aan elke kant goudgeel
  8. Net vóór u gaat opdienen, warmt u de blini's op en serveert u ze lauw met de tartaar.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 30 september 2009 om 14u44

Kleine hartige koekjes, kant en klaar te koop in het versvak van de supermarkt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie