Blini's met tartaar van avocado en krab

8 (8)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pers de citroenen uit.
  2. Snij de avocado's doormidden, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snij ze dan in heel kleine dobbelsteentjes.
  3. Doe de blokjes in een glazen kom en overgiet ze met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was het pepertje, verwijder de pitjes en hak het fijn.
  5. Haal het vlees uit de krabbenpoten en snij het in reepjes.
  6. Voeg het pepertje en de krab toe aan de tartaar. Meng goed. Dien koel op.
  7. Om de blini's op te warmen, laat u een klontje Solo smelten in een pan en bakt u de blini's aan elke kant goudgeel
  8. Net vóór u gaat opdienen, warmt u de blini's op en serveert u ze lauw met de tartaar.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 30 september 2009 om 16u44

Kleine hartige koekjes, kant en klaar te koop in het versvak van de supermarkt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?