Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties12 porties
gemiddeld
aperitiefhapje
vis
schelpdieren
recipe image Bladerdeegje met bladspinazie  en wijngaardslakjes
  • 12 bladerdeeggebakjes
  • 12 wijngaardslakken
  • 100 g versnipperde sjalot
  • 0.5 koffielepel pastis
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 350 g bladspinazie met room
  • 2 teentjes knoflook
  1. Verwarm de spinazie in de microgolfoven of in een steelpannetje.
  2. Verwarm de oven voor op 160°.
  3. Bruneer de sjalotjes in de Solo.
  4. Voeg de look en de wijngaardslakken toe.
  5. Flambeer met de anijsdrank.
  6. Verwarm de gebakjes 1 minuut in de oven.
  7. Vul ze met de spinazie en leg er een slakje op.
Dien op in een cupcake papiertje

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.