Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Biefreepjes met Thaise basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
vlees
recipe image Biefreepjes met Thaise basilicum
  • 100 g okra's
  • 12 baby maïskolfjes
  • 3 lenteuitjes
  • 400 g biefstuk
  • szechuanpeper
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 0.5 el sesamolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g aspergetips
  • 2 el oestersaus
  • 1 bos Thaise basilicum
  1. Snijd de onderkant van de okra's en snijd ze schuin doormidden. Blancheer de babymaïs ca. 2 minuten. Snijd de lenteuitjes in schuine stukken. Snijd de biefstuk in reepjes en kruid ze met szechuanpeper en zout.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok en bruin snel het vlees. Haal het vlees uit de wok. Verhit de sesamolie in de wok en fruit de knoflook ca. 1 minuut. Voeg de groenten toe en roerbak ze 3 à 5 minuten.
  3. Doe het vlees terug in de wok, meng even door en breng het op smaak met zout, peper en oestersaus. Meng de helft van de basilicum door het gerecht, schep het in vier kommen en strooi de rest van de basilicum er overheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.