Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Asperges op Italiaanse wijze

Superlekker: asperges op Italiaanse wijze met heerlijke ham en parmezaan. Een simpel gerucht om heel wat punten mee te scoren!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
Italiaans
recipe image Asperges op Italiaanse wijze
  • truffelolie (of olijfolie)
  • 500 g asperges
  • 4 sneetjes Parmaham
  • raketsla
  • bieslook
  • Parmezaanschilfers
  1. Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte).
  2. Laat de asperges uitlekken.
  3. Rol de asperges in de Parmaham.
  4. Schik de asperges op de raketsla, besprenkel met de truffelolie en werk af met Parmezaanschilfers en gesnipperde bieslook.
Bewaar de voetjes en de schillen van de asperges wanneer je asperges op Italiaanse wijze bereidt: je maakt er heerlijke bouillon van.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.