Ardense forel met krielaardappelen natuur

van Gaëtan Colin

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de zilveruitjes 10 minuten in kokend water.
  2. Schil ze en laat 20 minuten konfijten in een afgedekte steelpan op een heel zacht vuurtje met 15 g Solo Vloeibaar en 10 g suiker.
  3. Bak de spekreepjes, voeg de zilveruitjes en de Solo Crèmefine Licht toe en laat inkoken.
  4. Kook de krieltjes in gezouten water.
  5. Bak de gekruide forelfilets in Solo Vloeibaar.
  6. Leg de forelfilets op een bord, overgiet met de saus en versier met in plakjes gesneden krielaardappelen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?