Antipasti salade

3 (3)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Snij de courgette in schuine plakken en de paprika's in
  2. Verwarm een grillpan en grill de groenten 3 minuten aan elke kant, zodat er mooie grilstrepen op komen.
  3. Doe ondertussen een flinke scheut Solo Vloeibaar in een schaal met wat peper en zout.
  4. Voeg de gegrilde groenten toe en schep goed om.
  5. Pel de ui en snij hem in ringen. Snij de tomaten in partjes.
  6. Meng de tomaten met de ui en breng op smaak met de dressing.
  7. Snijd 1/3 van de ciabatta in stukken, besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.
  8. Bak de stukjes brood goudbruin in een koekenpan.
  9. Schep de croutons door de tomaten-en-ui-salade. Haal de groenten uit de olie en leg het geheel mooi op een bord.
  10. Schenk de dressing over de gegrilde groenten.
  11. Schep de tomatensalade in het midden en serveer met de rest van de ciabatta.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Serge VdZ op 24 juni 2009 om 09u07

Vooral royaal met die groenten. Ik heb daar altijd veul succes mee

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?