Recept 35*** (73 stemmen)

American pancakes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Om de pannekoeken extra luchtig te maken gebruik je een oude truc: scheid de eieren, en klop het eiwit apart stijf! maakt het extra fluffy! De eigelen mix je met de bloem, melk zout en bakpoeder tot een stevige massa, en dan schep je het eiwit erdoorheen.
  3. Bereidingswijze
  4. In een grote pan, maak je wat kleinere, dikke hoopjes. als de ene kant bruin is, leg je je eventuele beleg naar keuze opje pancake en draai hem om. Let op: beter de pancakes wat langer op lager vuur dan snel proberen te bakken.
  5. Serveertips
  6. Met spek en stroop, stukjes banaan, bosbessen, of gewoon met goede honing of een klontje boter. Ze zijn zowel hartig als zoet te eten, maar zoet is stiekem lekkerder.

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door marie.hu op 29 december 2016 om 18u09

je zegt maak kleinere dikke hoopjes op je pan. Maar bij mij is het deeg lopend dus kan ik geen hoopjes maken op mijn pan. Wat kan ik daaraan doen?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie