Recept 45**** (28 stemmen)

Amandeltaartjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe het deeg in de vormpjes en prik de bodem in met een vork.
  2. Meng de suiker, het amandelpoeder en de eieren met de mascarpone tot een glad deeg.
  3. Klop er de Solo Crèmefine Cuisine bij en verdeel over de vormpjes.
  4. Bak ze in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
  5. Bestrooi ze met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (25)

Gepost door E_Martens op 07 januari 2015 om 12u07

Deze al een paar keer gemaakt en zijn heel lekker. De suiker vervang ik wel door een vervangmiddel. Maar ze vallen telkens in de smaak en blijven nooit lang liggen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie