use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Amandeltaartjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Amandeltaartjes

Amandeltaartjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 180 g suiker
  • bloemsuiker
  • 200 g mascarpone
  • 6 eieren
  • 2 dl light room
  • 2 pakjes bladerdeeg
  • 150 g amandelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe het deeg in de vormpjes en prik de bodem in met een vork.
  2. Meng de suiker, het amandelpoeder en de eieren met de mascarpone tot een glad deeg.
  3. Klop er de light room bij en verdeel over de vormpjes.
  4. Bak ze in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
  5. Bestrooi ze met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.