Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gr kleine, vastkokende aardappelen
- 300 gr verse volle kaas
- 2 eetlepels vloeiende bloem
- 40 gr gemalen parmezaan
- 20 gr boter
- 2 eieren
- 1 theelepel gedroogde oregano
- peper en zout
Bereidingswijze
- Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en pel ze.
- Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan.
- Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aadappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over.
- Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven, op 180°C. Serveer warm of lauw.
- Lekker als: Lunch met een frisse, groene salade
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?