Recept 05 (0 stemmen)

Aardappel-kaastaart

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en pel ze.
  2. Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan.
  3. Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aadappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over.
  4. Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven, op 180°C. Serveer warm of lauw.
  5. Lekker als: Lunch met een frisse, groene salade

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie