use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladetaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladetaart

Chocoladetaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kopje suiker
  • 1 eetlepel Solo vloeibaar
  • 2 kopjes bloem
  • 2 kopjes cacaopoeder
  • 1 kopje kokend water
  • bloemsuiker
  • 4 eieren
  • 1 kopje arachide olie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de eieren met de suiker goed op. Roer er de Solo onder.
  2. Voeg er dan eerst de bloem en dan het cacaopoeder bij.
  3. Roer glad met de olie en voeg er als laatste het hete water bij.
  4. Giet het deeg in een bakvorm van ongeveer 26 cm diameter en bak 30 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
  5. Laat op een rooster afkoelen en strooi er de bloemsuiker over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.