Artikel (0 stemmen)

Easy peasy: lekker goedkope recepten

Lekker low budget

Zo, de kop is eraf! Nu de feesten weer achter de rug zijn, mag het allemaal weer wat relaxter. Zeker in de keuken. Het is een trend geworden om het nieuwe jaar in te zetten met gezonde en vooral lekkere gerechtjes, die bovendien goedkoop zijn om klaar te maken. Ideaal om na de rijkelijke feestdagen weer helemaal in balans te komen.

Wie slim shopt, bespaart

Dat je in de winter best geen sperzieboontjes of aardbeien eet, weet iedereen intussen. Maar wist je ook dat je behoorlijk wat op je huishoudbudget bespaart als je seizoensproducten op tafel zet? Dat geldt niet alleen voor groenten en fruit, maar evenzeer voor vis, schaal- en schelpdieren. Je steekt er niet alleen een aardige cent mee op zak. Ook de kwaliteit van wat je koopt is stukken beter.

Een verzorgde voorraadkast

Zorg daarnaast ook dat je voorraadkast altijd aangevuld is met de basisingrediënten voor een lekkere en eenvoudige maaltijd: pasta, rijst, aardappelen, bloem, tomaten en andere groenten uit blik, olie, azijn en gedroogde specerijen mogen niet ontbreken. Dit artikel is een handige checklist voor een voorraadkast waarin al het nodige zit voor een budgetvriendelijke maaltijd.

Zin om in je keuken aan de slag te gaan met goedkope en smakelijke recepten waarin seizoensproducten en alledaagse ingrediënten de hoofdrol spelen? Solo Open Kitchen zocht er 15 voor je uit…

15 x goedkoop én smakelijk!

Andere Solo-leden over dit artikel (0)