use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote

Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g bloem
  • 200 g suiker
  • 0.5 dl melk
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 300 g brie
  • 2 dl light room
  • bloemsuiker
  • 250 g rode vruchtenmelange
  • kaneelpoeder
  • 1 citroen
  • 3 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taartvorm.
  2. Klop de eieren los met 80 g de suiker en de light room en breng op smaak met kaneelpoeder.
  3. Giet in de bakvorm. Verwijder de korsten van de kaas en verdeel hem in stukjes.
  4. Doe ze in de taartvorm.
  5. Schuif de taart 25 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  6. Stoof de vruchten met de rest van de suiker en de geraspte gele schil van de citroen tot een fruitige compote.
  7. Bestuif de taart met de bloemsuiker en dien op met de compote.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.