Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties8 porties
gemiddeld
nagerecht
gebak
afternoon tea
recipe image Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote
  • 200 g bloem
  • 200 g suiker
  • 0.5 dl melk
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 300 g brie
  • 2 dl light room
  • bloemsuiker
  • 250 g rode vruchtenmelange
  • kaneelpoeder
  • 1 citroen
  • 3 eieren
  1. Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taartvorm.
  2. Klop de eieren los met 80 g de suiker en de light room en breng op smaak met kaneelpoeder.
  3. Giet in de bakvorm. Verwijder de korsten van de kaas en verdeel hem in stukjes.
  4. Doe ze in de taartvorm.
  5. Schuif de taart 25 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  6. Stoof de vruchten met de rest van de suiker en de geraspte gele schil van de citroen tot een fruitige compote.
  7. Bestuif de taart met de bloemsuiker en dien op met de compote.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.