Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
vis
recipe image Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen
  • 850 g visfilets (bijvoorbeeld pladijs of tongschar)
  • 1 glas witte wijn
  • 2 tenen knoflook
  • 300 g gemengde paddenstoelen
  • 1 zakje Knorr Vis-saus
  • zout en peper
  • 750 g aardappelen
  1. Bestrooi de visfilets met zout en leg ze in een ingevette ovenschaal. Pers de knoflook en verdeel over de vis. Snij de geschilde aardappelen in flinterdunne plakjes zoals chips. Leg bovenop de
  2. vis. Verwarm de oven voor op 200°C en schuif de vis erin. Laat 15 minuten bakken en blus dan met het glas witte wijn. Laat opnieuw 15 minuten bakken totdat de aardappelchips goudkleurig
  3. zijn. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon, snij de grote exemplaren in plakjes en bak ze aan in wat olie. Bestrooi ze pas na het bakken met zout en peper. Maak de Knorr Vis-saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de vis en de aardappeltjes over 4 borden, overgiet met de vissaus en schep er de paddenstoeltjes bovenop.
Garneer eventueel met gehakte peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.