use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Tzatziki

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties4 porties
goedkoop
bijgerecht
overig europees
Vegetarisch
recipe image Tzatziki
  • 0.5 gepelde en ontpitte komkommer
  • 2 teentjes look
  • 1 eetlepel dille
  • 1 eetlepel gehakte munt
  • 1 snuifje paprika
  • 250 g yoghurt (griekse of bulgaarse)
  • 1 eetlepel Bertolli extra vergine
  • citroen (sap van een halve citroen)
  • dille en muntblaadjes
  1. Doe de komkommer, de look, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot.
  2. Laat de robot draaien tot de rauwkost grof gehakt is.
  3. Giet het rauwkostmengsel in een kom.
  4. Voeg de yoghurt, de olijfolie en het citroensap toe.
  5. Breng indien nodig op smaak met nog wat kruiden.
  6. Bewaar koel tot je aan tafel gaat.
Dien op in een kom met tomatenbrood en/of rauwkost

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.