use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Tartaar van tonijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    8 porties
recipe image Tartaar van tonijn
  • 400 g verse tonijn zonder vel en graten
  • 2 fijngehakte sjalotten
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 limoensap
  • zout
  • roze peper
  • wasabi
  • 1 eetlepel basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie
  1. Snij de tonijn fijn, bij voorkeur met een keukenmes.
  2. Meng de sjalotten, de peterselie en de basilicum onder de versneden tonijn en voeg hier ook de olijfolie en het limoensap aan toe.
  3. Kruid met zout en roze peper.
  4. Leg de tartaar op een degustatielepel en versier met een kroontje wasabi.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.