Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Sint-jakobsschelpen in een jasje van spek

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
duur
voorgerecht
hoofdgerecht
vis
recipe image Sint-jakobsschelpen in een jasje van spek
  • 6 plakjes gerookt spek
  • 2 eetlepels Solo
  • houten cocktailprikkers
  • 12 dagverse sint-jacobsschelpen
  • verse zwarte peper
  • 1 citroen
  • verse bieslook
  1. Snij het vet van het spek en snij de plakjes in de lengte doormidden.
  2. Wikkel het spek rond de zijkant van elke sint-jakobsnoot. Zet vast met een kleine houten prikker en kruid met zwarte peper.
  3. Verhit de Solo in een koekenpan.
  4. Bak de noten op het spek, rondom, maximaal 4 minuten op hoog vuur.
  5. Serveer met partjes citroen. Gebruik de bieslooksprietjes als garnering.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.