Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Vegetarisch
recipe image Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas
  • zout
  • 100 g rucola of veldsla
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 knollen venkel
  • citroen
  • 8 eetlepels Bertolli Extra Vergine
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 3 eetlepels vloeibare honing
  • 1 handje zwarte olijven
  • paar walnoten
  • peper
  1. Was de venkel grondig.
  2. Verwijder stronk en bovenkant en snij in dunne plakjes.
  3. Pers de citroen uit en meng 4 eetlepels sap met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was de rucola en schik aan de bovenkant van een groot bord.
  5. Leg in het midden de plakken venkel.
  6. Bestrooi met de vinaigrette. Verwarm de grill voor.
  7. Snij de kaas in plakken en leg op een bakblik dat met de Solo Vloeibaar is ingewreven.
  8. Schenk de honing er bovenop.
  9. Grill tot de bovenkant mooi bruin is.
  10. Leg de kaasplakken op de venkelsalade en garneer met wat zwarte olijven en walnoten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.