Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Russische cake

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Voorbereiding25 min
  • Porties12 porties
gemiddeld
overig europees
gebak
afternoon tea
recipe image Russische cake
  • 90 g suiker
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 3 dl melk
  • 1 snuifje zout
  • 6 eieren
  • 1 citroen
  • 25 g gemalen amandelen
  1. Splits de eieren en meng de dooiers met de suiker, de melk, de amandelen, de bloem en de Solo tot een glad deeg.
  2. Rasp er de gele schil van de citroen bij.
  3. Klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
  4. Spatel ze er voorzichtig onder.
  5. Giet het deeg in een hoge bakvorm en schuif ongeveer 1 uur in een op 180° C voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.