kinderfeestje
Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 1 theelepel zout
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
- 2 theelepels chilipoeder
- 4 rundvleesburgers
- 2 uien
- 1 koffielepel(s) kaneelpoeder
- versgemalen zwarte peper
- 1 rode parika
- Snij de uien en paprika in dunne ringen.
- Meng de chilipoeder met de kaneel, peper en zout.
- Bestrooi de burgers met deze kruidenmengeling.
- Verhit de Solo in een pan en sauteer de uien, Provençaalse kruiden en paprika tot de uien glazig zijn.
- Neem van het vuur en hou warm.
- Bak nu de burgers 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
- Leg de burgers op een bord en bedek met de gesauteerde ui- en paprikaringen.
- Serveer met gemengde sla en gebakken aardappelen.
