use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige vis met tomaat uit de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige vis met tomaat uit de oven

Romige vis met tomaat uit de oven

Kabeljauw is haast heel het jaar door verkrijgbaar.

Het is een van de vissen die voor de meest uiteenlopende dingen kan worden gebruikt.

Zoals in dit heerlijk ovengerecht...

Kabeljauw is haast heel het jaar door verkrijgbaar.

Het is een van de vissen die voor de meest uiteenlopende dingen kan worden gebruikt.

Zoals in dit heerlijk ovengerecht...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 potje Boursin Cuisine Light Knoflook & Fijne kruiden
  • 3 tomaten
  • 500 g kabeljauwfilet
  • 1 eetlepel citroensap
  • zout, versgemalen peper
  • 2 eetlepels bieslook
  • 75 g geraspte kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in stukjes.
  3. Wrijf de visfilet in met citroensap, zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal.
  4. Strijk de Boursin Cuisine erover en verdeel de tomaat en bieslook erover.
  5. Strooi de kaas erover.
  6. Bak de visfilet in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
  7. Tip van de chef:
  8. Lekker met aardappelpuree en veldsla met wortel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.