Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Rolletjes met 2 soorten zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Rolletjes met 2 soorten zalm
  • laurier
  • zout
  • 80 g Solo Vloeibaar
  • suiker
  • 2 citroenen
  • 3 eetlepels Bertolli extra vergine
  • peper
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • 1 ui
  • 4 tomaten
  • 400 g zalm (filet)
  • basilicumblaadjes
  1. Snipper de tomaten fijn en laat ze met de helft van de Solo stoven met de ui. Breng ze op smaak met peper en suiker.
  2. ers het sap uit de citroenen.
  3. Breng de rauwe zalm op smaak met peper en zout en laurierpoeder.
  4. Rol de stukken zalm op in de gerookte zalm en bak ze 3 minuten aan ieder kant aan in de resterende Solo.
  5. hik de zalmrolletjes op de borden.
  6. Roer de bakresten los met het citroensap en lepel over de borden.
  7. Schik er verder enkele lepels gestoofde tomaten bij en versier met de basilicum.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.