use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rijkelijke carpaccio met Gandaham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rijkelijke carpaccio met Gandaham

Rijkelijke carpaccio met Gandaham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel limoensap
  • 20 sneetjes Gandaham
  • peper
  • 8 sneetjes meloen
  • grof zout
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • gekonfijte schilletjes van 1 limoen
  • 150 g gemengde sla (eikenbladsla
  • 100 g Parmezaanschilfers
  • 50 g pijnboompit (geroosterd)
  • 8 sneetjes mango
  • 3 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 3 eetlepels maïsolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng eerst alle ingrediënten voor de vinaigrette en laat dit mengsel een dag in de koelkast op smaak komen.
  2. Leg op elk bord een boeketje sla en verdeel er de fijne plakjes ham rond.
  3. Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gegrilde pijnboompitten.
  4. Snij de plakjes mango en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden.
  5. Druppel er tot slot de vinaigrette over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.