Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
overig europees
vlees
recipe image Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade
  • enkele blaadjes sla
  • enkele druppels slasaus
  • gebroken peper
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon groenten
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon vlees
  • 2 dl olijfolie
  • 4 stuks platte ribstukken (ribbetjes)
  • 4 rijpe tomaten
  • 400 g wilde rijst
  1. Verwarm de olijfolie kort en los er het vleesbouillonblokje in op. Strijk er de ribstukken mee in en strooi er de gebroken peper over. Gaar de ribstukken in een voorverwarmde oven van 190° gedurende minstens een half uur.
  2. Kook intussen de rijst in ruim water met de groentebouillon. Spoel de sla en snijd de tomaten in gelijke delen. Schik de ribstukken in grote borden, schik de rijst ernaast en garneer met sla en tomaten. Sprenkel ter afwerking wat slasaus over de groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.