Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Ravioli gevuld met vlees

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding35 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
pasta
recipe image Ravioli gevuld met vlees
  • 200 g bloem
  • 1 theelepel Solo Vloeibaar
  • zout
  • 2 eieren
  • 300 g kalfsgehakt
  • 0.5 dl melk
  • 300 g varkensgehakt
  • 1 gepelde en gesnipperde ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  1. Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
  2. Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
  3. Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
  4. Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
  5. Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
  6. Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
  7. Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
  8. Gaar de pasta in kokend water.
Dien op met geraspte Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.