use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rabarbermoes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rabarbermoes

Rabarbermoes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg rabarber
  • 3 el water
  • 100 g suiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de rabarber in stukjes en was ze in ruim water. Breng de rabarber met 2 à 3 el water en de suiker aan de kook.
  2. Kook onder zo nu en dan roeren tot een dikke compote in ongeveer een kwartier tijd. Laat de moes afkoelen en door en door koud worden.
Lekker met gestoofde of gebakken vis en gekookte krielaardappeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.