use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pavlova's met bergbraambessen en cognac
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pavlova's met bergbraambessen en cognac

Pavlova's met bergbraambessen en cognac

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (150 g/300 ml)
  • 4 kleine meringuemandjes
  • 200 g bergbraambessen
  • 1 el cognac
  • 2 el suiker
  • bloemsuiker om af te werken

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de cognac met de suiker en voeg er de helft van de bergbraambessen aan toe. Laat dit gedurende 10 minuten trekken.
  2. Leg een kleine meringue op een bord.
  3. Schep een klein bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het op de meringue.
  4. Werk af met een lepel bergbraambessen.
  5. Versier met wat bloemsuiker en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.