use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mousse van tonijn en olijven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mousse van tonijn en olijven

Mousse van tonijn en olijven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • plakjes olijven om te garneren
  • 100 g tonijn in olie uitgelekt
  • 50 g ansjovis uitgelekt
  • 1 eetlepel cognac
  • 150 g groene gevulde olijven (uitgelekt)
  • 3 eetlepels kappertjes (uitgelekt)
  • 2 koffielepels citroensap
  • 1.5 dl Bertolli EXtra Vergine
  • 1 eetlepel verldsla
  • vers gemalen peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een niet te gladde mousse.
  2. Als de mousse te droog is, voeg dan nog wat olijfolie en citroensap toe.
  3. Doe het mengsel in een mooie schaal en garneer met de plakjes olijven.
  4. Lekker op ovenvers stokbrood of op knapperige toast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.