Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kippenspiesjes in kippenbouillon

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vlees
recipe image Kippenspiesjes in kippenbouillon
  • 3 enkele kipfilets
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
  • sojasaus
  • 1 dl terryakisaus
  • 300 g voorgesneden wokgroenten
  • 1 l water
  • 4 el Solo Vloeibare margarine
  1. Verdeel de kipfilets in gelijke stukken en spies ze op 8 chopsticks. Laat ze marineren in de terryakimarinade. Verhit de helft van de margarine in een ruime pan en roer de groenten gedurende enkele minuten om.
  2. Voeg water en bouillonblokjes toe en laat op een zacht vuur garen; een 20-tal minuten moet volstaan. Bak intussen de satés op een heet vuur in de resterende olie en overgiet ze met de marinade tot ze mooi gekarameliseerd zijn.
  3. Breng de bouillon tot slot op smaak met sojasaus. Serveer het geheel in diepe borden en leg er de spiesjes op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.