Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding20 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties6 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
lage moeilijkheid
recipe image Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel
  • 1 kalfsgebraad van 800 g
  • 80 g Solo
  • 8 wortelen
  • zout
  • 2 dl groentenbouillon
  • 6 teentjes look
  • peper
  • 1 sinaasappel
  • 1 granaatappel
  1. Breng het vlees op smaak met peper en zout en bak aan alle kanten aan in de Solo.
  2. Laat 20 minuten garen. Begiet regelmatig met bakjus.
  3. Snij ondertussen de wortelen in schijfjes en versnipper de look.
  4. Voeg ze bij het vlees en giet er de bouillon bij en het sap van de sinaasappel.
  5. Laat verder garen tot het vlees klaar is.
  6. Snij de granaatappel open en lepel er het vruchtvlees uit.
  7. Hou het vlees warm onder een stuk aluminiumfolie en mix intussen de bakjus glad.
  8. Snij het vlees in plakjes en schik het op de borden.
  9. Lepel er een beetje saus bij en versier met de granaatappelpulp.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.