Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

IJspudding met zomervruchten

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
nagerecht
dessert
recipe image IJspudding met zomervruchten
  • 10 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (250 g/500 ml)
  • 4 meringues
  • 100 g aardbeien in vieren gesneden
  • 100 g frambozen
  • 50 g bosbessen
  • 50 g aalbessen
  • 2 tl vloeibare honing
  • 4 kersen met steeltjes voor de versiering
  1. Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
  2. Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
  3. Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
  4. Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
  5. Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
  6. Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
  7. Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.