Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties6 porties
goedkoop
aperitiefhapje
vis
schelpdieren
recipe image Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden
  • 400 g gerookte zalm
  • 350 g verse kaas
  • 20 cl vloeibare room
  • 3 bieslookstengeltjes
  • 2 bosjes kervel
  • 2 takjes platte peterselie
  • 1 takje dragon
  • light room
  • peper en zout
  1. Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
  2. Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
  3. Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
  4. Klop de vloeibare room tot chantilly.
  5. Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
  6. Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
  7. Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
  8. Doe er een beetje light room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.