use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gewokte eendenfilet met mango
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gewokte eendenfilet met mango

Gewokte eendenfilet met mango

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eendenfilets
  • 250 g peultjes
  • Solo Vloeibaar
  • 3 mango's
  • 2.5 dl suikersiroop
  • 3 eetlepels ketchup
  • 2 gedroogde pili-pilipeultjes
  • 2 groene paprika's
  • 1 oranje paprika
  • 2 teentjes knoflook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de eendenfilets in schijfjes en de paprika's in blokjes.
  2. Verwijder de uiteinden van de peultjes.
  3. Snipper de knoflook fijn. Verwijder de pitjes van de pili-pili en snipper ze fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok.
  5. Roerbak de paprika en doe er na 3 minuten de eendenfilet bij.
  6. Na nog eens 3 minuten mogen de peultjes, en de knoflook in de wok.
  7. Blijf alles roerbakken.
  8. Schil de mango's.
  9. Plet het vruchtvlees van het rijpste exemplaar.
  10. Snijd de tweede mango in stukjes en verdeel de derde in mooie partjes.
  11. Doe de geplette mango en de stukjes mango samen met de siroop, ketchup, en de pili-pili snippers in de wok.
  12. Roerbak nog even. Dien op in een schaal en versier met de mangopartjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.