use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie

Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    12 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 650 g ontbeende lamsbout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 blokjes Knorr Finesse tuinkruiden Bouillon
  • 2 uitjes
  • 150 g jonge spinazie
  • 2 aubergines
  • 2 rode paprika's
  • 1 citroen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 2 cm dik.
  2. De uien snij je in ringen en de aubergine en paprika in blokjes.
  3. De aubergine besprenkel je met sap van een halve citroen.
  4. Verwarm de Solo in een wokpan, doe er de stukjes lamsvlees in en laat ze op een hoog vuur kleuren.
  5. Na 2 minuten roer je er de ui, paprika en aubergine onder. Laat verder bakken.
  6. Dan gaan de spinazieblaadjes in de pan. Roer alles om.
  7. Meng er de bouillon blokjes bij en roer zorgvuldig om.
  8. Besprenkel met het resterende citroensap.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.