Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding12 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vlees
recipe image Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie
  • 650 g ontbeende lamsbout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 blokjes Knorr Finesse tuinkruiden Bouillon
  • 2 uitjes
  • 150 g jonge spinazie
  • 2 aubergines
  • 2 rode paprika's
  • 1 citroen
  1. Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 2 cm dik.
  2. De uien snij je in ringen en de aubergine en paprika in blokjes.
  3. De aubergine besprenkel je met sap van een halve citroen.
  4. Verwarm de Solo in een wokpan, doe er de stukjes lamsvlees in en laat ze op een hoog vuur kleuren.
  5. Na 2 minuten roer je er de ui, paprika en aubergine onder. Laat verder bakken.
  6. Dan gaan de spinazieblaadjes in de pan. Roer alles om.
  7. Meng er de bouillon blokjes bij en roer zorgvuldig om.
  8. Besprenkel met het resterende citroensap.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.