use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde paprika's met kaassaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde paprika's met kaassaus

Gevulde paprika's met kaassaus

Tover deze gevulde paprika met kaassaus eens uit de oven: zó lekker, niet te geloven! De vulling van kruidig gehakt is onweerstaanbaar, daar mag je van op aan!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g gehakt
  • Solo Vloeibaar
  • 3 blokjes Knorr Finesse Vleesbouillon
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 pak rösti (aardappelgebakjes)
  • 250 g groene boontjes
  • 4 augurkjes
  • 1 eetlepel zilveruitjes
  • 2 eetlepels dressing
  • 1 zakje Knorr kaassaus
  • 4 grote rode paprika's
  • 1 ui
  • peper
  • muskaatnoot

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snipper de ui en bak ze glazig in wat Solo Vloeibaar in de koekenpan.
  2. Doe het gehakt erbij.
  3. Verkruimel een bouillonblokje boven het gehakt en bak mee totdat het gehakt gaar is.
  4. Bereid de kaassaus zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Meng vervolgens 2 eetlepels kaassaus door het gehakt.
  6. Snij de kapjes van de paprika's en verwijder voorzichtig de pitjes.
  7. Vul de paprika's op met gehakt en zet ze in een hoge, passendeovenschaal zodat ze niet kunnen omvallen.
  8. Breng 1 l water aan de kook en los er 2 bouillonblokjes in op.
  9. Giet de bouillon in de ovenschaal en schuif de schaal in de voorverwarmde oven op 180°C gedurende 15 à 20 minuten.
  10. Maak de boontjes schoon en kook ze in licht gezouten water.
  11. Spoel ze onder koudwater en meng met de dressing en fijngehakte zilveruitjes en augurkjes.
  12. Maak de rösti klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  13. Neem de paprika's uit de oven en serveer op de borden.
  14. Begiet de paprika's met de kaassaus en geef de rest van de saus apart.
  15. Serveer met rösti en de boontjessalade.
Zorg voor wat extra kleur op je bord: maak een mix van rode, gele en groene gevulde paprika's.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.