use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde meloen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde meloen

Gevulde meloen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    4 min
  • Kooktijd
    6 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 3 eetlepels Porto
  • 3 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 2 meloenen
  • 1 geitenkaas
  • peper
  • 50 g ham in blokjes
  • 8 blaadjes munt
  • 2 eetlepels citroensap

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de meloenen in 2 en ontpit ze.
  2. Haal er met behulp van een lepeltje bolletjes vruchtvlees uit.
  3. Meng deze met de in stukjes gesneden kaas en ham. Breng verder op smaak met peper en gehakte munt.
  4. Roer er de olijfolie en de Porto door en proef na op citroensap.
  5. Schik in de meloenschillen en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.