Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn, aardappelen en paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding2 uur
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn, aardappelen en paprika
  • 1 glas water
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 8 aardappelen
  • 2 tomaten
  • 2 paprika's
  • 800 g zeewolffilets
  • 4 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • snuifje pimentpoeder
  • plakjes citroen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 teentjes look
  • 1 koffielepel komijnpoeder
  • 1 citroensap (stuk)
  • 1 eetlepel groene en zwarte olijven (fijngehakt)
  1. Roer de ingrediënten voor de marinade goed onder elkaar en marineer er de vis 2 tot 4 uur in.
  2. Maak de aardappelen en de paprika's schoon en kook ze apart beetgaar.
  3. Doe ze in een schotel en schik er de vis op, samen met de in plakken gesneden tomaten.
  4. Meng 1 eetlepel tomatenpuree en een glas water onder de marinade en giet ze over de vis, samen met een scheutje Solo.
  5. Dek de schotel af met aluminiumfolie die met de Solo ingesmeerd is en zet 15 minuten in een oven van 180 tot 200°C.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.