Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Gegrilde sint-jakobsvrucht

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
aperitiefhapje
vis
recipe image Gegrilde sint-jakobsvrucht
  • 4 sint-jakobsvruchten
  • 2 tomaten
  • 100 g boontjes
  • 75 g asperges
  • 50 g gepelde tuinbonen
  • 50 g groene selder
  • Solo Vloeibaar
  • azijn
  • Amora mosterd
  • sap van 1/2 citroen
  • 2 eetlepels vinaigrette
  1. Halveer een sint-jakobsvrucht in de breedte.
  2. Maak een groentenmacedoine met fijngesneden dobbelsteentjes van geblancheerde, niet te rijpe en ontpelde tomaten, de boontjes en alle andere groenten.
  3. Meng met een vinaigrette en breng verder op smaak met het citroensap.
  4. Gril de sint-jakobsvrucht met wat Solo vloeibaar en kruiden op een hete antikleefgrilpan.
  5. Dresseer op de groenten, werk af met een aspergepuntje, een beetje olijfolie en balsamicoazijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.