use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde lamsribbetjes met marjolein
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde lamsribbetjes met marjolein

Gegrilde lamsribbetjes met marjolein

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 lamsribbetjes (varkensribbetjes of mignonette)
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • takjes marjolein
  • 200 g tomaten
  • 1 teentje look

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruid de ribbetjes met zout, peper en de helft van de Solo. Wrijf dit alles goed in en laat de smaken een tijdje indringen.
  2. Verhit de rest van de Solo in een pan samen met de knoflook en bak dit samen met de volledige tomaten even aan. Voeg wat zout, peper en de marjolein toe.
  3. Laat nog 5 minuten sudderen en roer zachtjes. Neem van het vuur. Zet de grill aan of zet de grillpan op het vuur en braad de ribbetjes aan beide zijden snel en hevig aan.
  4. Leg de ribbetjes op de barbecuerooster en braad ze aan beide zijden snel en hevig aan.
  5. Schik ze op een bord en giet er de tomaten en de saus over.
Saustip! Hou je van écht pittig? Versterk het karakter van deze gebarbecuede lamsribbetjes met Calvé Samouraï. Banzai!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.