use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde lamskotelet met erwtjes en sluimererwten

Gegrilde lamskotelet met erwtjes en sluimererwten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g aardappelen, uitgelepeld met een parisienne boortje
  • 8 dubbele lamskoteletten
  • enkele takjes tijm
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon vlees
  • Maizena Roux bruin
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 2 el olijfolie
  • 1 dl rode wijn
  • 100 g sluimererwten
  • 2 el tuinkruiden
  • 150 g versgedopte erwten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het overtollige vet van de koteletten. Blancheer de aardappelen, erwten en sluimerwten en giet af. Haal de koteletten door olijfolie, kruid met zout en peper en rooster ze saignant in een pan.
  2. Blus de pan met wat rode wijn en voeg de tijm toe. Voeg een halve liter water toe, verkruimel het blokje Knorr Finesse bouillon vlees en laat even mee pruttelen. Bind de saus met wat Maizena Roux bruin. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een snuifje suiker. Bak de groenten in de margarine en voeg op het einde de tuinkruiden toe.
  3. Schik ze op warme borden, leg er de lamskoteletten naast en nappeer de saus er langs. Garneer met een takje tijm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.