use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie en gefrituurde prei
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie en gefrituurde prei

Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie en gefrituurde prei

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 dl Porto saus
  • 4 sneetjes spek
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • Solo Frituurvet vloeibaar
  • 300 g spinazie met room
  • 2 prei
  • 600 g varkenshaasje
  • 300 g aardappelen
  • kervel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruid de medaillons met peper en zout en kleur in Solo.
  2. Was de prei en snij deze in fijne julienne.
  3. Frituur de prei aan 160° goudbruin en breng op smaak met zout.
  4. Warm de spinazie en de saus apart op in de microgolfoven.
  5. Droog het spek in de oven op 75°.
  6. Schil de aardappelen en maak met een parisienne-lepel bolletjes.
  7. Bak ze in de hete Solo Frituurvet.
  8. Leg de spinazie met 2 stukjes vlees erop in het midden van het bord.
  9. Leg daarop de prei met het spek en de kervel.
  10. Rondom komt dan de saus en enkele aardappelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.