use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken pangasiusfilets met prei in roomsaus en pikante chili-vinaigrette
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken pangasiusfilets met prei in roomsaus en pikante chili-vinaigrette

Gebakken pangasiusfilets met prei in roomsaus en pikante chili-vinaigrette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 gram pangasiusfilets (diepvries)
  • Solo Vloeibaar
  • 2 el tarwemeel
  • 450 gram prei met roomsaus
  • Voor de vinaigrette:
  • sap en zeste (schil) van 1 limoen
  • 3 takjes verse koriander
  • 1 rode chilipeper
  • 3 el olijfolie
  • 1 el sojasaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Ontdooi de pangasiusfilets en haal daarna door de bloem. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de vis gaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  2. Bereid ondertussen de prei in roomsaus zoals aangeduid op de verpakking.
  3. Voor de vinaigrette: snijd de zeste (schil) van de limoen, de koriander en de chilipeper zeer fijn en meng met de andere ingrediënten.
  4. Verdeel de prei in het midden van vier borden en leg de pangasiusfilets erop. Lepel er de vinaigrette rond.
Lekker met basmati rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.