use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Frambozen-sesamflensjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frambozen-sesamflensjes

Frambozen-sesamflensjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels frambozenlikeur
  • 2 eetlepels muntblaadjes
  • 250 g frambozen
  • 2 eetlepels honing
  • 2.5 dl melk
  • 1 geraspte citroenschil
  • 1 snuifje zout
  • Solo
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • kaneelpoeder
  • 100 g meel
  • 2 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld).
  2. Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder.
  3. Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij.
  4. Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt.
  5. Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat.
  6. Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.