Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Frambozen-sesamflensjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
nagerecht
gebak
dessert
recipe image Frambozen-sesamflensjes
  • 3 eetlepels frambozenlikeur
  • 2 eetlepels muntblaadjes
  • 250 g frambozen
  • 2 eetlepels honing
  • 2.5 dl melk
  • 1 geraspte citroenschil
  • 1 snuifje zout
  • Solo
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • kaneelpoeder
  • 100 g meel
  • 2 eieren
  1. Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld).
  2. Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder.
  3. Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij.
  4. Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt.
  5. Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat.
  6. Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.