Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Fettucini met garnalen

Heerlijk, deze fettucini met garnalen! Een supermakkelijk recept voor dagen waarop je geen tijd en moeite aan koken wil besteden.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
pasta
recipe image Fettucini met garnalen
  • 200 g groene boontjes
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 350 g fettucini of een andere lange pasta
  • 500 g garnalen
  • 2 tomaten
  • 1 kleine ui
  • basilicumblaadjes (enkele)
  • peper
Voorbereiding
  1. Was de garnalen. Snijd de tomaten en de ui fijn. Snij de uiteinden van de boontjes.
Bereiding
  1. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Bak de ui kort in de Solo, voeg er de garnalen, tomaten en 4 eetlepels water aan toe.
  2. Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen.
  3. Voeg er de boontjes aan toe en laat het geheel nog een ruime minuut doorsudderen. Hak de basilicum fijn en voeg deze bij de saus.
  4. Kruid de saus goed met peper en zout. Neem dan de pan van het vuur.
  5. Kook de pasta al dente in ruim kokend wateren giet ze dan af.
  6. Voeg er dan de saus bij en dien op.
Dien op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.