Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Donuts met mokka-ijs en toffee-amarettosaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
nagerecht
dessert
recipe image Donuts met mokka-ijs en toffee-amarettosaus
  • 175 g bruine basterdsuiker
  • 100 g boter
  • 125 ml light room
  • 4 donuts
  • 1 bak Fermette ijs Mokka
  • borrelglas Amaretto
  1. Breng in een pan al roerend de light room met de suiker, boter en amaretto aan de kook. Roer tot de suiker is opgenomen en de suiker is gesmolten. Kook de saus ca. 2 minuten op laag vuur.
  2. Halveer de donuts overlangs en schep een flinke bol ijs in het midden van de onderste helft en zet de bovenste helft op het ijs. Serveer de saus eromheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.