use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Crumble van geitenkaas met vijgen en suikerbrood
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Crumble van geitenkaas met vijgen en suikerbrood

Crumble van geitenkaas met vijgen en suikerbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 verse vijgen
  • 4 el suiker
  • 1 el vijgenconfituur
  • 4 stukken geitenkaas
  • 8 sneetjes suikerbrood
  • 1 klontje Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de suiker in een pan samen met een klontje Solo en een 2 eetlepels water.
  2. Breng aan de kook en voeg er lepel vijgenconfituur aan toe. Was de verse vijgen, snijd ze in stukken en doe ze in de pan. Roer door en laat alles nog even doorkoken.
  3. Verdeel de vijgencompote over vier ovenschaaltjes. Leg op de compote in elk schaaltje een mooi schijfje geitenkaas.
  4. Verwijder de korsten van het suikerbrood en verkruimel het. Verdeel de crumble van suikerbrood over de ovenschaaltjes en zet ze een tiental minuten in een oven voorverwarmd op 180 graden. Laat het suikerbrood mooi korsten en dien warm op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.