Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Capellini met zalm en broccoli

van Gaëtan Colin

Maak deze capellini met zalm en broccoli klaar in een klein kwartiertje en geniet in geen tijd van een overheerlijke pasta.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
vis
recipe image Capellini met zalm en broccoli
  • 170 g verse zalm
  • 20 g Solo Vloeibaar
  • light room
  • 300 g capellini
  • 2 fijngehakte sjalotten
  • 1 broccoli
  • 2 dl droge witte wijn
  • enkele gehakte dragonblaadjes
  • peper en zout
  1. Kook 300 g capellini in 2 liter gezouten kokend water.
  2. Doe intussen wat Solo Vloeibaar Light in een pan en bak er langzaam 2 in schijfjes gesneden sjalotten in tot ze glazig zijn.
  3. Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en giet af.
  4. Blus de sjalotten met 2 dl witte wijn.
  5. Voeg, als de wijn verdampt is, de in blokjes gesneden zalm en de broccoliroosjes toe. Laat 2 minuten zachtjes bakken.
  6. Voeg op het laatste moment een scheutje light room en wat dragon toe. Kruid met peper en zout.
  7. Giet dit mengsel over de capellini en dien op.
Maak deze capellini met zalm en broccoli klaar in een klein kwartiertje en geniet in geen tijd van een overheerlijke pasta. 123 Roer goed als je de pasta kookt voor je capellini met zalm en broccoli: zo plakt er niets aan de bodem van je kookpot.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.