Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Bruchetta met pesto Genovese en tomaat

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
aperitiefhapje
Italiaans
Vegetarisch
brood
recipe image Bruchetta met pesto Genovese en tomaat
  • 8 sneetjes ciabatta
  • 4 tomaten
  • 1 potje Bertolli Pesto Verde
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el Bertolli Originale extra vergine olijfolie
  • zout
  • enkele takjes basilicum
  1. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en bestrooi met zout.
  2. Meng de tomatenblokjes met de eetlepel olijfolie en 2 gepelde en gehalveerde teentjes knoflook. Laat een half uurtje marineren. Neem de knoflook weg.
  3. Rooster de sneetjes ciabatta, wrijf ze in met het overgebleven teentje knoflook, bestrijk lichtjes met wat pesto en beleg met de gemarineerde tomaat. Garneer met wat fijngesneden basilicumblad.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.