Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Andijviestamppot met mosterd

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties4 porties
hoofdgerecht
Belgisch
groenten
vlees
recipe image Andijviestamppot met mosterd
  • 1.25 kg aardappels
  • 400 g andijvie, fijngesneden
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 1 dl melk
  • 1 el mosterd
  • 250 g spekreepjes
  • 1 rookworst
  1. Bak de spekreepjes in een koekenpan bruin en krokant. Warm de rookworst op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil en kook de aardappels gaar. Giet ze af en stamp ze fijn met een kneepje vloeibare margarine, de melk en de mosterd. Schep er de spekreepjes en de rauwe andijviereepjes door en breng de stamppot eventueel op smaak met peper en zout naar smaak.
  3. Serveer de stamppot met de rookworst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.